Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

03 Iunie, 2021 Stiri

Mihaela Stroia este noul CEO al UNIQA Asigurari de Viata

Incepand cu luna iunie 2021, Mihaela Stroia preia functia de CEO - Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari de Viata. Cu o experienta de peste douazeci de ani in domeniul serviciilor financiare, dintre care cinci alaturi de echipa UNIQA, Mihaela Stroia isi asuma din nou un rol in structura Directoratului UNIQA, in cadrul caruia a mai detinut un mandat in intervalul 2017 – 2019.

Incepand cu luna iunie 2021, Mihaela Stroia preia functia de CEO - Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari de Viata.

Cu o experienta de peste douazeci de ani in domeniul serviciilor financiare, dintre care cinci alaturi de echipa UNIQA, Mihaela Stroia isi asuma din nou un rol in structura Directoratului UNIQA, in cadrul caruia a mai detinut un mandat in intervalul 2017 – 2019.

Anterior colaborarii cu UNIQA, Mihaela Stroia si-a consolidat experienta profesionala in cadrul unor importante companii de audit si consultanta financiara, precum si din domeniul asigurarilor si administrarii fondurilor de pensii facultative.

Pe parcursul activitatii sale in echipa UNIQA, Mihaela Stroia, din rolul de director economic, a coordonat si implementat proiecte importante pentru optimizarea activitatii in aria financiara, pentru a crea un cadru de stabilitate si soliditate financiara a companiei, in baza principiilor de management al riscurilor si standardelor stabilite pentru un business responsabil.

“Parcurgem o perioada in care adaptarea continua este necesara, cu atat mai mult cu cat asigurarile de viata reprezinta un motor important de crestere sanatoasa si durabila pentru UNIQA in Romania. Compania se afla intr-o noua etapa a evolutiei, aducand in prim plan experienta oferita clientilor, definita de simplitate, relevanta, accesibilitate si incredere. In acest context, activitatea pe segmentul asigurarilor de viata trece in coordonarea Mihaelei Stroia, un profesionist cu o vasta experienta, care a dat dovada, de fiecare data, de o conduita situata la cele mai inalte standarde de etica si integritate. Experienta si contributia sa de pana acum in cadrul UNIQA, in aria financiara, dar si la nivelul structurii superioare de management, ne ofera toata increderea ca vom continua sa construim pe baze solide stabilitatea financiara a companiei pentru un business responsabil fata de echipa, clientii si partenerii nostri, precum si fata de comunitate”, au declarat reprezentantii Consiliului de Supraveghere UNIQA Asigurari de Viata.

"Preiau aceasta functie cu toata responsabilitatea, intr-o etapa noua a evolutiei UNIQA, marcata atat de transformarile de la nivelul companiei, cat si de provocarile contextului actual, in care oamenii sunt tot mai constienti de rolul si relevanta protectiei prin asigurare. Stabilitatea financiara, modul in care gestionam riscurile si responsabilitatea cu care desfasuram activitatea vor continua sa dea masura reusitei noastre de a ne consolida pozitia in randul celor mai relevanti jucatori din piata asigurarilor. Sunt onorata sa fac parte din Directoratul UNIQA si am convingerea ca, alaturi de colegii mei, vom creste mai departe increderea si aprecierea de care UNIQA se bucura in randul clientilor si partenerilor sai”, a precizat Mihaela Stroia, CEO – Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari de Viata.

Urmatoarea perioada aduce o serie de schimbari importante, care sustin transformarea si dezvoltarea activitatii Grupului UNIQA la nivel international, dar si in plan local. Compania parcurge o noua etapa de evolutie, avand obiective ambitioase pentru a obtine evaluari de 5 stele din partea clientilor in toate tarile in care Grupul UNIQA este prezent.

Noul model de business al companiei armonizeaza procesele la nivelul pietelor internationale, ceea ce permite mobilizarea tuturor competentelor profesionale pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, in functie de segmentul de care apartin - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Sep 09, 2021 Stiri

UNIQA este asiguratorul oficial al festivalului UNTOLD 2021...

Ramanem aproape de comunitate, oferind solutii de protectie financiara pent...

Citeste mai mult
Aug 24, 2021 Stiri

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata continua sa isi ...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au incheiat primul semestru din...

Citeste mai mult
Aug 06, 2021 Stiri

UNIQA este asiguratorul oficial al Electric Castle 2021...

UNIQA se bucura sa continue parteneriatul alaturi de Electric Castle ca asi...

Citeste mai mult
Aug 24, 2021 Comunicate de presa

Rezultatele UNIQA in primele 6 luni din 2021...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata continua sa isi dezvolte activi...

Citeste mai mult
Iun 03, 2021 Comunicate de presa

Mihaela Stroia este noul CEO al UNIQA Asigurari de Viata...

Incepand cu luna iunie 2021, Mihaela Stroia preia functia de CEO - Presedin...

Citeste mai mult
Mai 24, 2021 Comunicate de presa

Rezultatele UNIQA in primul trimestru din 2021...

Inceputul anului 2021 a marcat o evolutie in acord cu directiile strategiei...

Citeste mai mult
Feb 02, 2021 Blog

Moduri de a economisi in vacanta

Vacantele copiilor sunt un prilej bun de a calatori impreuna cu intreaga fa...

Citeste mai mult
Ian 25, 2021 Blog

ANA – Imaginea unui viitor mai bun

Pentru a simplifica interactiunea cu clientii, UNIQA a dezvoltat un consult...

Citeste mai mult
Ian 14, 2021 Blog

Asigurarea CASCO – informatii utile

Desi pare a fi o abreviere a unui tip de asigurare care ar putea cuprinde t...

Citeste mai mult