Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

25 Februarie, 2021 Stiri

Paul Cazacu este noul CEO al UNIQA Asigurari

Incepand cu luna februarie 2021, Paul Cazacu preia functia de CEO – Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari. Din 2014 si pana in prezent, aceasta pozitie a fost ocupata de Franz Weiler, care va prelua un nou rol la nivelul Grupului UNIQA.

Incepand cu luna februarie 2021, Paul Cazacu preia functia de CEO – Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari.

Din 2014 si pana in prezent, aceasta pozitie a fost ocupata de Franz Weiler, care va prelua un nou rol la nivelul Grupului UNIQA.

Avand o experienta de peste douazeci de ani in domeniul financiar, Paul Cazacu s-a alaturat echipei UNIQA inca din anul 2011 si isi asuma noua pozitie din rolul de Vicepresedinte, din care, timp de sase ani, a coordonat activitatea companiei. Anterior, a activat in consultanta si audit, fiind Membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) - UK.

“Activitatea UNIQA in Romania este coordonata de o echipa de management puternica, alcatuita din profesionisti cu experienta diversa, care va fi condusa de colegul nostru, Paul Cazacu, din rolul de CEO. Experienta lui Paul, atat in cadrul companiei, cat si la nivelul industriei, ne ofera increderea ca va continua cu succes povestea UNIQA”, au declarat reprezentantii Consiliului de Supraveghere al Grupului UNIQA.

“Acest nou rol in cadrul UNIQA Romania ma onoreaza si ma responsabilizeaza, in egala masura. Am multe motive sa fiu mandru de experienta construita alaturi de echipa UNIQA. Impreuna, am trecut prin momente de incercare si le-am depasit, dezvoltand cele mai bune solutii. Am invatat continuu unii de la altii si am dezvoltat activitatea companiei cu determinare, deschidere, inspiratie si profesionalism. Misiunea mea, alaturi de echipa de management, este sa continuam calatoria inceputa in urma cu sase ani pentru transformarea UNIQA intr-o companie care pozitioneaza clientul in centrul actiunilor sale. Strategia noastra inseamna, mai departe, concentrarea pe urmatoarele prioritati: generarea de valoare pentru clienti prin produse si servicii adaptate nevoilor acestora, dezvoltarea liniilor profitabile de business, eficientizarea proceselor si optimizarea costurilor, inovatie si dezvoltarea solutiilor digitale, precum si investitia in oameni si in cultura noastra organizationala. Urmeaza multe provocari, generate de mediul extern, aflat intr-o continua dinamica, insa am incredere ca putem creste, mai departe, durabil, avand o baza financiara solida si standarde pentru un business responsabil”, a precizat Paul Cazacu, CEO – Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari.

Urmatoarea perioada aduce o serie de schimbari importante care sustin, mai departe, transformarea si dezvoltarea activitatii Grupului UNIQA la nivel international, dar si in plan local. Compania intra intr-o noua etapa de evolutie, avand obiective ambitioase pentru a obtine evaluari de 5 stele din partea clientilor in toate tarile in care Grupul UNIQA este prezent.

Noul model de afaceri al companiei armonizeaza procesele la nivelul pietelor internationale, ceea ce va permite mobilizarea tuturor competentelor profesionale pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, in functie de segmentul de care apartin - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.