Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

08 Decembrie, 2021 Stiri

UNIQA Asigurari de Viata a primit distinctia “Compania anului, asigurari de viata” in cadrul Galei Premiilor Revistei Piata Financiara

UNIQA Asigurari de Viata a primit distinctia “Compania anului, asigurari de viata”, la cea de-a XXVI-a editie a Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, organizata in data de 7 decembrie 2021, eveniment de prestigiu, in cadrul caruia sunt recunoscute performantele mediului financiar si economic romanesc. Multumim pentru incredere!

UNIQA Asigurari de Viata a primit distinctia “Compania anului, asigurari de viata”, la cea de-a XXVI-a editie a Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, organizata in data de 7 decembrie 2021, eveniment de prestigiu, in cadrul caruia sunt recunoscute performantele mediului financiar si economic romanesc.

Premiu UAV


“Suntem mandri de fiecare ocazie in care UNIQA este recunoscuta in randul jucatorilor relevanti din piata asigurarilor din Romania, cu o contributie importanta la dezvoltarea acestei industrii. De peste zece ani, suntem alaturi de clientii de asigurari de viata, oferind solutii de protectie financiara integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si tot mai dinamic.

Perioada deosebita pe care o traversam ne-a aratat, odata in plus, cat de important este sa ramanem conectati la realitatea clientilor nostri, sa fim deschisi catre inovatie si catre gasirea celor mai potrivite modalitati prin care raspundem asteptarilor pe care clientii le au in relatia cu asiguratorii. UNIQA s-a adaptat rapid pentru a oferi clientilor protectie financiara in fata noilor riscuri generate de contextul pandemic, atat prin recalibrarea produselor deja existente in portofoliu, cat si prin crearea unor solutii care raspund, in mod specific, noilor nevoi.

Experienta ultimilor doi ani ne arata cat este de important sa ne asumam rolul de formatori in cadrul comunitatilor din care facem parte, venind cu solutii de protectie tot mai aproape de nevoile oamenilor si facand eforturi sustinute in a-i educa cu privire la importanta si necesitatea unei asigurari.

Cred ca, prin strategia si actiunile noastre, ne asumam cu toata responsabilitatea acest rol si vom continua sa contribuim la dezvoltarea si industriei si la consolidarea reputatiei si credibilitatii pe care aceasta o merita in randul clientilor. Suntem pregatiti si ne bazam pe echipa de profesionisti pe care care am construit-o, precum si pe experienta si expertiza date de apartenenta la un grup financiar puternic.

Le multumesc colegilor mei pentru tot efortul, dedicatia si implicarea de care dau dovada, zi de zi, alaturi de clienti, astfel incat UNIQA sa fie, in continuare, un partener de incredere in piata asigurarilor de viata din Romania.”, Mihaela Stroia, CEO UNIQA Asigurari de Viata.

 

Multumim pentru incredere!


Detalii aici 

 

Aug 04, 2022 Stiri

UNIQA este asiguratotul oficial UNTOLD 2022...

Compania acopera riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de...

Citeste mai mult
Iul 22, 2022 Stiri

UNImobility si Urban Protect, asigurari inovatoare pentru un...

Noile produse de tip Affinity sunt disponibile prin intermediul partenerilo...

Citeste mai mult
Iul 20, 2022 Stiri

Regulamentul Concursului "Traim impreuna experienta UNT...

 Perioada desfasurarii Concursului: 20 iulie (11:00) 2022 – 27 iulie (23:5...

Citeste mai mult
Aug 04, 2022 Comunicate de presa

UNIQA este asiguratorul oficial UNTOLD 2022...

UNIQA continua sa fie alaturi de comunitate, oferind solutii de protectie f...

Citeste mai mult
Iul 06, 2022 Comunicate de presa

UNIQA este asiguratorul oficial al festivalului NEVERSEA 202...

UNIQA isi asuma un rol activ in comunitate, oferind solutii de protectie fi...

Citeste mai mult
Mai 24, 2022 Comunicate de presa

Evolutia UNIQA in primele trei luni din 2022, sustinuta de c...

UNIQA Asigurari a incheiat primele trei luni din 2022 cu o crestere semnifi...

Citeste mai mult
Feb 02, 2021 Blog

Moduri de a economisi in vacanta

Vacantele copiilor sunt un prilej bun de a calatori impreuna cu intreaga fa...

Citeste mai mult
Ian 25, 2021 Blog

ANA – Imaginea unui viitor mai bun

Pentru a simplifica interactiunea cu clientii, UNIQA a dezvoltat un consult...

Citeste mai mult
Ian 14, 2021 Blog

Asigurarea CASCO – informatii utile

Desi pare a fi o abreviere a unui tip de asigurare care ar putea cuprinde t...

Citeste mai mult