Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

08 Decembrie, 2021 Stiri

UNIQA Asigurari de Viata a primit distinctia “Compania anului, asigurari de viata” in cadrul Galei Premiilor Revistei Piata Financiara

UNIQA Asigurari de Viata a primit distinctia “Compania anului, asigurari de viata”, la cea de-a XXVI-a editie a Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, organizata in data de 7 decembrie 2021, eveniment de prestigiu, in cadrul caruia sunt recunoscute performantele mediului financiar si economic romanesc. Multumim pentru incredere!

UNIQA Asigurari de Viata a primit distinctia “Compania anului, asigurari de viata”, la cea de-a XXVI-a editie a Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, organizata in data de 7 decembrie 2021, eveniment de prestigiu, in cadrul caruia sunt recunoscute performantele mediului financiar si economic romanesc.

Premiu UAV


“Suntem mandri de fiecare ocazie in care UNIQA este recunoscuta in randul jucatorilor relevanti din piata asigurarilor din Romania, cu o contributie importanta la dezvoltarea acestei industrii. De peste zece ani, suntem alaturi de clientii de asigurari de viata, oferind solutii de protectie financiara integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si tot mai dinamic.

Perioada deosebita pe care o traversam ne-a aratat, odata in plus, cat de important este sa ramanem conectati la realitatea clientilor nostri, sa fim deschisi catre inovatie si catre gasirea celor mai potrivite modalitati prin care raspundem asteptarilor pe care clientii le au in relatia cu asiguratorii. UNIQA s-a adaptat rapid pentru a oferi clientilor protectie financiara in fata noilor riscuri generate de contextul pandemic, atat prin recalibrarea produselor deja existente in portofoliu, cat si prin crearea unor solutii care raspund, in mod specific, noilor nevoi.

Experienta ultimilor doi ani ne arata cat este de important sa ne asumam rolul de formatori in cadrul comunitatilor din care facem parte, venind cu solutii de protectie tot mai aproape de nevoile oamenilor si facand eforturi sustinute in a-i educa cu privire la importanta si necesitatea unei asigurari.

Cred ca, prin strategia si actiunile noastre, ne asumam cu toata responsabilitatea acest rol si vom continua sa contribuim la dezvoltarea si industriei si la consolidarea reputatiei si credibilitatii pe care aceasta o merita in randul clientilor. Suntem pregatiti si ne bazam pe echipa de profesionisti pe care care am construit-o, precum si pe experienta si expertiza date de apartenenta la un grup financiar puternic.

Le multumesc colegilor mei pentru tot efortul, dedicatia si implicarea de care dau dovada, zi de zi, alaturi de clienti, astfel incat UNIQA sa fie, in continuare, un partener de incredere in piata asigurarilor de viata din Romania.”, Mihaela Stroia, CEO UNIQA Asigurari de Viata.

 

Multumim pentru incredere!


Detalii aici