Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

18 Ianuarie, 2021 Stiri

UNISAFE – pentru ca ziua de maine sa fie la fel de sigura ca cea de astazi

Cum ar fi sa poti alege simplu solutia potrivita pentru protectia ta si a celor dragi?

Cum ar fi ca ziua de maine sa fie la fel de sigura ca cea de astazi, sa poti alege simplu solutia potrivita pentru protectia ta si a celor dragi?

UNISAFE este asigurarea de viata la termen care ofera protectie  financiara clientilor si familiilor acestora in cazul producerii unor evenimente mai putin fericite, astazi si in viitor.

Astfel, clientii pot alege pachetul potrivit nevoilor proprii, beneficiind de protectie pentru 9 dintre cele mai frecvente riscuri, suplimentar acoperirii de baza pentru deces din orice cauza. Totodata, optional, la fiecare pachet predefinit, pot fi adaugate acoperiri suplimentare, in functie de nivelul de protectie dorit.

Avantajele oferite de UNISAFE sunt, de asemenea, completate de posibilitatea de a beneficia de protectie pentru 10 dintre cele mai des intalnite afectiuni grave, in cazul copiilor asiguratilor, aceste acoperiri fiind oferite gratuit, impreuna cu acoperirea altor 2 afectiuni grave, dar si de indemnizarea progresiva in cazul producerii invaliditatii permanente ca urmare a unui accident. Produsul ofera flexibilitate in ceea ce priveste frecventa de plata a primei de asigurare, in functie de care sunt aplicate reduceri de pana la 5% precum si posibilitatea cesionarii in favoarea unui IFN sau a unei banci, drept garantie pentru credite importante, precum cel pentru locuinta.

„Relevanta, simplitatea si flexibilitatea sunt principiile in baza carora am dezvoltat UNISAFE, noua asigurare de viata la termen de la UNIQA. Suntem alaturi de clientii nostri in momentele importante din viata lor si le punem la dispozitie solutii de asigurare usor de ales, ajutandu-i sa isi construiasca planurile de protectie de care au cu adevarat nevoie, potrivite fiecarei etape din viata. Astfel, cu UNISAFE, oferim clientilor nostri solutii de asigurare menite sa aduca valoare in viata acestora, fiind un produs conectat la realitatea si nevoile specifice fiecaruia. Actiunile si initiativele noastre in ceea ce priveste dezvoltarea de produse si servicii au, in continuare, obiectivul principal de a oferi clientilor o experienta de cinci stele in relatia cu UNIQA”, a precizat Lidia Dragan, Director Dezvoltare Produse si Servicii, UNIQA Asigurari.

Detalii despre UNISAFE aici.

Gandeste-te sa le faci ziua de maine la fel de sigura ca cea de astazi.