Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

07 Iunie, 2022 Stiri

Cum cumperi o asigurare de calatorie online cu optiune storno si sporturi extreme de la UNIQA?

Este în firea noastra sa credem ca nimic nu se poate intampla si de cate ori nu ai auzit „De ce sa facem o asigurare de calatorie, oricum nu stam mult?!”.

O entorsa, o indigestie, o furtuna teribila, pierderea bagajelor, anularea biletelor de avion, poate chiar un accident în timp ce te perfectionai in cristiane la schi – toate acestea, cu toate ca nu pot fi controlate, pot fi acoperite de o asigurare de calatorie pe care o poti face cat se prepara cafeaua.

Iar relaxarea ca orice s-ar intampla ai un sprijin costa mai putin decat un desert pe Coasta Amalfi.?

In continuare, iti aratam cum in doar cateva clicuri treci de la „Ce se poate intampla?” la „Orice s-ar intampla sunt relaxat”.

Cum poti incheia online, asigurarea de calatorie, la UNIQA Asigurari?

In primul rand, trebuie sa stii ca:

  • Intervalul de varsta acoperit de asigurarea de calatorie de la UNIQA este 1-80 ani;
  • Poti incheia polita de asigurare de calatorie si dupa ce ai plecat din tara, conditia fiind sa nu fi plecat de mai mult de 30 de zile calendaristice. Daca nu te mai afli în tara, răspunderea asiguratoruliui incepe dupa 5 zile de la data emiterii;
  • Ai la dispozitie optiunea Storno - anularea plecării în călătorie, care acopera: cheltuieli privind anularea calatoriei (transport, cazare) sau cheltuieli privind intreruperea calatoriei;
  • Sport extrem nu presupune doar sa duci lucrurile la ... extrem. Stii ca inclusiv datul cu sania sau zborul cu balonul intra în categoria aceasta?
    Ei bine, activitatile de genul pot fi si ele acoperite: terestre (catarari, mountain bike/ downhill, tiroliana, skateboard, safari, schi, calarie etc), aeriene (bungee jumping, deltaplanorism, parasutism, parapanta, kite etc.) sau nautice (sarituri în apa, scufundari, înot alaturi de rechini/ delfini etc.). Aici detalii suplimentare privind sporturile extreme acoperite de asigurarea de calatorie cu aceasta clauza.

 

Poti cumpara online, in doar cateva minute, asigurarea de calatorie cu ajutorul consultantului tau digital, ANA. Tot ce trebuie să faci este sa dai clic aici si sa ii raspunzi cu mesajele predefinite. Iata cum:

 

Pasul  1 - acceseaza cumparaonline.uniqa.ro si personalizeaza-ti oferta

Accesezi butonul, iar ANA te va ajuta sa inchei asigurarea de calatorie potrivita cerintelor si nevoilor tale.

Cumpara online asigurarea de calatorie UNIQA cu ajutorul consultantului digital ANA

 

Pasul 2 - Alege detaliile calatoriei

Alegi destinatia, perioada, numarul de persoane si mentioneaza daca te afli pe teritoriul României in momentul incheierii politei.

Cumpara online asigurarea de calatorie UNIQA - Detaliile calatoriei

 

Pasul 3 - Afla costul asigurarii si alege optiunile de care ai nevoie

Noi iti prezentam oferta, tu Continuă daca esti de acord cu ea. Acum poti include in pachetul tau:

  • Optiunea „Storno” care iti ofera protectie financiara in cazul anularii sau intreruperii calatoriei;
  • Optiunea „Sporturi extreme”- pe care poti sa o alegi pentru unul sau mai multi calatori.

 

Cumpara online asigurarea de calatorie UNIQA - Afla costul asigurarii

 

Pasul 4 - Descarca documentele obligatorii

Accesezi toate link-urile de mai jos si bifezi casutele obligatorii pentru a merge mai departe.

 

Cumpara online asigurarea de calatorie UNIQA - descarca documentele

 

Pasul 5 - Incarca datele tale personale in aplicatie

Daca ai cont in portalul MyUNIQA inseamna ca ne cunoaștem deja. ? Daca nu, urmeaza indicatiile si incarca datele tale personale.

 

Cumpara online asigurarea de calatorie UNIQA- creaza-ti cont MyUNIQA

 

Pasul 6 - Asigurarea ta de calatorie este gata

Simplu & rapid, iata oferta ta. Tot ce mai ramane de făcut este să o achiti si sa te bucuri de vacanta in siguranta!

 

Cumpara online asigurarea de calatorie UNIQA - plateste online asigurarea

 

Asadar, in functie de tipul tau de calator, destinatie, durata etc. poti opta pentru o polita cu o valoare incepand de la 31 lei. Cat spuneai că este desertul pe care ai de gand sa îl devorezi la destinatie?

Apoi, pentru ca vrem sa ne asiguram ca iti cunosti drepturile in calitate de turist, te informăm ca:

  • Poti declara ca bagajul tau are o valoare mai mare – stim foarte bine ca nu se rezuma totul doar la bani, astfel ca nu ar trebui sa ne limitam doar la valoarea financiara a lucrurilor din bagaj. In cazul in care compania aeriana iti pierde bagajul, nu vorbim doar de o pierdere a lucrurilor ce pot fi cumparate din nou. Poate acolo aveai ceasul de la partenerul de viata, bluza primita de la mama cand ai implinit 18 ani, bratara pe care erau gravate initialele voastre etc.;
  • Poti cere daune pentru intarzierea zborului și “ratacirea” bagajului, chiar si pentru câteva ore – in plus, sumele de bani pe care le poti cere sunt mai mari în cazul zborurilor internationale, comparativ cu zborurile nationale.
    Spre exemplu, pentru zborurile de cel mult 1500 de km ai dreptul sa ceri compensatii materiale la intarzieri de 2 ore, iar in cazul curselor de pana la 3500 de km, penalitatile se aplica la intarzieri de 4 ore;
  • Daca zborul este anulat, compania aeriana este obligata sa iti plateasca cazarea la un hotel din apropierea aeroportului – in cazul in care zborul a fost anulat si nu ai primit instiintare cu cel putin 14 zile înainte, ai dreptul sa ceri o compensatie cuprinsa intre 125 si 600 de euro, in functie de distanta de zbor planificata.
    In acest context, compania aeriana trebuie sa iti ramburseze suma platita pe bilet in curs de 7 zile si sa te redirectioneze imediat catre o alta cursa, astfel incat sa poti ajunge la destinatie.

 

Stai fara griji in vacanta cu o asigurare de calatorie cu clauza storno sau pentru sporturi extreme!