Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Formular online

Relatii cu clientii

Din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate in domeniul asigurarilor, dar si beneficii suplimentare, dezvoltam permanent parteneriate cu importante companii din Romania.

UNIQA Asigurari

Relatii cu Clientii

Pentru informatii despre produse si servicii sau avizarea unui eveniment asigurat, ne puteti contacta 24/7 (inclusiv sarbatori legale) utilizand datele de contact de mai jos.

(+40) 374.400.400

info@uniqa.ro

Petitii

Pentru informaţii privind stadiul rezolvării petiţiilor puteţi transmite un e-mail la adresa reclamatii@uniqa.ro sau ne puteţi contacta la numărul de telefon (+40) 0374 400 400

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

UNIQA Asigurari de viata

Relatii cu Clientii

Pentru informatii produse si servicii sau avizarea unui eveniment asigurat, ne puteti contacta 24/7 (inclusiv sarbatori legale) utilizand datele de contact de mai jos.

(+40) 374.400.410

viata@uniqa.ro

MedUNIQA

Pentru informatii produse si servicii sau avizarea unui eveniment asigurat MedUNIQA, ne puteti contacta de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-20:00, la telefon.

(+40) 374.400.440

Petitii

Pentru informaţii privind stadiul rezolvării petiţiilor puteţi transmite un e-mail la adresa reclamatii_viata@uniqa.ro sau ne puteţi contacta la numărul de telefon (+40) 0374 400 410Scroll Down

Setari cookie-uri